top of page

influencer &

media usluge

Prikaži svoj život kroz social media

INFLUENCER

PRODUCTION

SOCIAL MEDIA

PHOTOGRAPHY

CHANNEL

RECORDING

Nikola    Zec  influencer production jedina je produkcijska agencija na Balkanu koja Youtube i Instagram influencerima pomaže unovčiti njihov dugotrajan rad na društvenim mrežama. Trenutno surađujemo s brojnim većim Balkanskih influencerima kojima pomažemo u  kreiranju zanimljivog contenta, rastu pratitelja, organizaciji meetupova, rastu profitabilnosti kanala, organizaciji promocija, u samom procesu snimanja & fotografiranja, vođenju društvenih mreža, gostovanjima u medijima i u cjelokupnom razvijanju kanala.

Uz pomoć ostalih influencera i naših stručnjaka za video produkciju, brending, influencer, social media i content marketing  koji će ti pomoći u vođenju kanala, ćeš moći razvijati kanal u pravom smjeru i raditi na povećanju publiciteta, a samim time i profitabilnosti.

Postani jedan od najutjecajnijih influencera Balkana već danas!

Mogućnost suradnje bez ugovora
Ne voliš ugovore? Nema problema! Iako preporučujemo suradnju s ugovorom jer ti daje bolje mogućnosti, nudimo i bezugovornu suradnju u trajanju od maksimalno 6 mjeseci.
Upoznajemo te s najvećim svjetskim influencerima
Dogovaramo collaboratione s najvećim svjetskim influencerima koji ti mogu pomoći pri širenju na ostala tržišta
Što dobivam s Vašim programom?
Kroz naš program dobivaš tim mentora koji će ti pomoći i s tobom raditi na razvoju Youtube kanala kao i društvenim mrežama. Tim se sastoji od marketing & social media stručnjaka, snimatelja, copywritera, montažera, producenta i stručnjaka za brending i PR.
Kakav je postupak prijave i koliko košta program?
Cijena programa ovisi o tvojim dosadašnjim dostignućima tj. tvom uspjehu na Youtube kanalu i društvenim mrežama, a saznat ćeš ju nakon što pošalješ prijavu. Nakon prijave ćeš na mail primiti termin sastanka gdje ćemo ti sve objasniti. 
Tko se može prijaviti i smijem li snimati što želim?
Da, naravno! Snimati možeš ono što želiš ... tvoji pratitelji te prate zbog tvog contenta i načina snimanja, a mi te nemamo namjeru u tome sputavati. Na natječaj se mogu prijaviti svi influenceri s više od 5 tisuća pratitelja i u starosti od najmanje 15 godina.

Trebaš fotografije za društvene mreže, a nema te tko slikati? Na pravom si mjestu jer ti mi nudimo baš to!

 

Nikola    Zec  social media photography je usluga namijenjena svim osobama koje žele ukrasiti svoj život na društvenim mrežama prekrasnim, unikatnim fotografijama. Naši iskusni Social Media fotografi će uz pomoć najbolje Canon opreme prema tvojim željama s tobom obaviti fotoshooting

dodatno obraditi fotografije u najboljim grafičkim programima sukladno mjestu njezine objave (prilagodba formata za Instagram Story, filteri, dodatna obrada u Adobe programima..).

Nisi siguran gdje želiš obaviti fotoshooting? Nema problema! Za svaki fotoshooting radimo pretprodukcijsku pripremu u kojoj će ti naši iskusni fotografi predložiti neka najbolja mjesta za fotografiranje (za tip fotografija koje želiš), s tobom odabrati pravi outfit i.savjetovati te o osnovnim stvarima u modelingu kako bi na fotoshooting došao potpuno spreman.

Učini svoje fotografije još bolje uz našu pomoć!

Indoor ili outdoor fotoshooting

Lokaciju fotografiranja odabirete Vi! Naš fotografski tim će Vam rado predložiti dobre lokacije za fotografiranje uzimajući u obzir Vaš outfit i vrstu fotografija koje želite. Za klasičan fotoshooting nudimo i mogućnost korištenja našeg foto studija.

Pretprodukcijska priprema
Nisi siguran koji outfit obući? Ne znaš apsolutno ništa o modelingu? Naš fotografski tim će ti par dana prije fotoshootinga pomoći savladati sve tehnike modelinga te odabrati pravi outfit i stil fotografija za društvene mreže (urbani, luksuzni, poduzetnički, veseli, spontani...)
Fotografiranje s Canon opremom
Svojim klijentima želimo ponuditi kvalitetnu, iznadprosječnu
uslugu zbog čega koristimo trenutno najbolju i najnoviju Canon  foto opremu koja postoji na našem tržištu. 
Postprodukcijska obrada
Imam velik nos! Ne želim da mi se vide prištevi!
Nema problema! U photoshopu se može sve prekriti :)
Fotografu prije fotkanja samo napomeni što bi želio sakriti, a mi ćemo se potruditi da to ne prikažemo na fotografijama.

Sve fotografije prije predaje, dodatno obrađujemo u Adobe Photoshop CS6 programu i brojnim drugim programima za dodatnu grafičku obradu.

Snimanje pokretnih kadrova na otvorenom zna biti velik problem Youtuberima koji samostalno snimaju videe za svoj kanal. Ne volimo stvarati content, volimo ga dokumentirati i to je razlog pokretanja naše nove usluge Nikola    Zec  channel recording-a. Dajemo Vam mogućnost da se potpuno usredotočite na content i uživate na putovanju, dok dokumentiranje i kreiranje vloga prepustite našim iskusnim filmmakerima koji će Vas pratiti kako bi uhvatili najbolje trenutke Vašeg života i to pretvorili u vlog.

Ne dopusti da ti nedostatak znanja, ljudskih resursa ili opreme stane na put pri radu na Youtubeu i snimanju zabavnih videa. Filmmakeri s dugogodišnjim iskustvom u suradnji s produkcijskim i montažerskim timom će ti pomoći kreirati videe (montaža po želji) baš za tematiku tvog kanala. Ne trebaš brinuti o opremi jer je u uslugu uključeno i korištenje najbolje Canon snimateljske opreme.

 

Bitna je samo želja... znanje imamo mi!

Najbolja montažerska i snimateljska ekipa
Naš tim za Youtube snimanje čine najbolji balkanski filmmakeri i montažeri s pregršt iskustva, brojnim nagradama i uspješno
realiziranim projektima.
Postprodukcijska obrada uključena
Našim klijentima nudimo mogućnost montaže videa prema njihovim uputama u Adobe Premiere Pro. Također smo specijalizirani za kreiranje efekata ( transitiona ) u Adobe After Effects programu. Montažu prilagođavamo kanalu klijenta i ciljnoj skupini koja kanal prati. 
Snimanje u inozemstvu

Za potrebe snimanja smo spremni otputovati u inozemstvo gdje ćemo zajedno kreirati nezaboravan content.

Prilagođavamo snimanje Vašim pratiteljima
Način snimanja prilagođavamo vrsti videa, vašem dosadašnjem radu na Youtube kanalu i ciljnoj skupini koja Vas prati. Pratitelji neće ni osjetiti promjenu, a vi čete imati više vremena za kreiranje boljeg contenta uz našu pomoć.
Snimanje s bubicama i najboljom opremom
Za bolji zvuk Vašeg govora će se pobrinuti nove bubice koje će Vaš govor pretvoriti u zvuk bez bilo kakvih smetnji i buke.
U snimanju nam također pomaže visokokvalitetna Canon snimateljska oprema, a naš tim je tu da iz dane situacije izvuče materijal za kvalitetan vlog ili drugu vrstu videa.
bottom of page