top of page
IMG_9077.JPG
09 / 2017.g.

WorldFood Box Hrvatska

PUTOVANJE SVIJETOM KROZ GASTRONOMIJU

WorldFood Box novi je hrvatski brend koji svojim klijentima nudi pakete s grickalicama i slatkišima iz svih dijelova svijeta. Svojim klijentima želimo omogućiti kušanje proizvoda koji nisu ustaljeni na našem tržištu i

napraviti ih dostupne svima bez potrebe za izlaskom iz udobnosti doma. U asortimanu trenutno imamo bezbroj proizvoda iz Amerike, Australije, Finske, Japana, Švedske i ostalih država svijeta.

12 / 2018.g.

BIZ Vlogs by Nikola Zec

PRVI PODUZETNIČKI SERIJAL U HRVATSKOJ!

Želiš li vidjeti kako izgleda dan poduzetnika koji uz vođenje svoje tvrtke uspješno završava fakultet? Oduvijek sam želio pomoći mladima u pokretanju vlastitog biznisa i pružiti im uvid u izazove s kojima se svakodnevno kao osnivač brojnih projekata susrećem. Došao sam na ideju za osnivanje vlastitog YouTube kanala na kojem su objavljeni vlogovi koji svakodnevno prate moj poduzetnički i privatni život.

IMG_20180613_170931_321.jpg
04 / 2019.g.
Gooders News.png

Gooders News - Stay positive!

PRVI PORTAL S POZITIVNIM VIJESTIMA U HRVATSKOJ

Dosta ti je negativnih vijesti i užasnih naslova u medijima? Drago mi je što ti mogu predstaviti naš novi projekt. Gooders News je prva medijska kuća u Hrvatskoj koja prenosi isključivo pozitivne vijesti, priče, uspjehe mladih ljudi, blogove komičara, kolumne... Cilj portala je čitateljima pružati informacije u jednom drugačijem obliku, potpuno drugačijem od načina kojeg velik broj medija danas koristi.

NZ Business   projects

Svakodnevno izlazimo iz zone komfora kako bismo našim klijentima pružili usluge & proizvode koji još nisu dostupni u Hrvatskoj!

bottom of page