top of page

Hvala Vam!

 

Poštovani mediji i organizatori,

Zahvaljujem Vam na interesu za izradu članka ili reportaže o našim projektima. Suradnja s medijima nam je od velike pomoći kod realizacije naših projekata i širenja još jedne pozitivne i uspješne poslovne priče među mlade ljude na kojima se gradi budućnost. Volim poticati mlade na poduzetništvo jer želim kao i većina Hrvatskih građana poboljšati životni standard u RH, a poduzetništvom potičemo Hrvatsko gospodarstvo, povećavamo broj radnih mjesta i samim time stvaramo Hrvatsku boljom državom za život.

Kako bi mlade potaknuo na poduzetništvo, volim u medije širiti pozitivne i realizirane poslovne poduhvate koji dokazuju da se i u Hrvatskoj može uspjeti. Vođenje brojnih projekata iziskuje puno vremena zbog čega molim za razumijevanje sve medije s kojima nismo dogovorili sastanak.

S poštovanjem,

Nikola Zec, direktor i osnivač

POŠALJI PR / MEDIJSKI UPIT

Ovdje možete uploadati datoteku s pitanjima (opcionalno)

Upload File

Ovim putem potvrđujem da sam ispunjavanjem kontakt obrasca suglasan/a da se moji osobni podaci prikupe i obrađuju isključivo u svrhu kontakta za koju su i prikupljeni. Također, potvrđujem i da sam obaviješten/a da NZ Business posluje sukladno zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR) koja propisuje da dani osobni podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama bez moje daljnje privole i da će biti čuvani na siguran način sukladno zahtjevima Uredbe sve dok za tim postoji potreba ili ne postavim zahtjev za povlačenjem suglasnosti, brisanjem, ograničenjem ili ispravkom podataka. Suglasan/a sam da će poslana datoteka biti prosljeđena našoj PR službi.

Ne želim dati privolu!

Zahvaljujemo ti na upitu!

Odgovorit ćemo ti u najkraćem mogućem roku.

PR/Medijski upit

Upit za obraćanje javnosti vezan za Nikola    Zec  business projekte!

bottom of page