top of page

OSTALI DOGAĐAJI

KONFERENCIJA KROZ FOTOGRAFIJE

Svaki bitniji događaj u životu mora ostati zapamćen, a kako pamćenje kroz vrijeme izbljedi su fotografije one koje nam pomažu prikazati atmosferu i naše osjećaje koje smo tada imali. Konferencija mora imati odraz kvalitete, stručnosti i profesionalnosti, a fotografije su one koje to prikazuju. Svaki događaj bi trebao ostati zapamćen, a u tome Vam može pomoći naš sektor za FOTO & VIDEO produkciju koji će kreirati kvalitetne fotografije i promotivne videe po najnižim cijenama na tržištu. Svako fotografiranje zahtjeva minimalno dvostruko vrijeme postprodukcije gdje u najboljim programima dodatno obrađujemo svaku fotografiju posebno. Velik posebnost pridodajemo spontanim slikama naime to su fotografije koje najbolje prikazuju odraz samog događaja.

Nakon završene obrade i selektiranja fotografija, Vam fotografije dostavljamo putem maila ili USB-a

 u roku od 1-3 radna dana (ovisi o količini fotografija), a postoji i mogućnost hitne obrade unutar 12 sati..

Uslugu fototgrafiranja vršimo sa brojnom kvalitetnom opremom. Posjedujemo Canon-ove fotoaparate , osvjetljenje (LEDice), drone i ostalu opremu potrebno za uspješno izvršavanje fotografiranja.

Nikola Zec business također ima širok raspon iskustva u pokrivanju događaja. Osiguravamo poštivanje želja naših klijenata s naglaskom na kreativni razvoj.

Besplatna obrada fotografija i video zapisa u Adobe programima za bolju kvalitetu i prilagođavanje fotografije i videa mjestu objave iste.

PROGRAMI I OKVIRNE CIJENE

KONFERENCIJE

Konferencija je događaj koji mora održavati visok stupanj profesionalnosti, a ona se dobiva kroz dobru organizaciju ali i dobar fotografski tim koji će u nenametljivom dokumentarnom stilu ''uhvatiti'' ozračje vaše konferencije i dostaviti Vam slike predavanja, umrežavanja, radionica itd.

Cilj naše grupacije je pomoći tvrtkama u najbitnijim dijelovima poduzetništva, a fotografiranje je svakako jedno od njih.

Najbolji fotografski i postprodukcijski sektor u RH!

Snimanje i slikanje otvorenih konferencija dronom ( uz nadoplatu )

Brza obrada fotografija unutar 48 sati uključena!

FOTO paketi već od 799 kn 

FOTO + VIDEO paketi već od 1999 kn

( Za točan izračun cijene molimo pošaljite upit! )

ROĐENDANI & KRŠTENJA

 

Rođendan, dan na kojeg svi nestrpljivo čekamo svake godine. Neki malo više, neki manje ali kako se kaže "Godine nisu bitne"... pa nisu ali je uvijek ljepo imati uspomene koje će Vas podsjećati na lijepe trenutke te prebrzo prolazeće divne godine. Jedan od ljepših dana u godini je sigurno rođendan, a mi želimo zabilježiti i popratiti taj prekrasan dan kroz fotografiju. Bilo to u prekrasnoj prirodi, na partyjanju u klubu ili pak u foteljama vlastitog doma... 

Fotoshooting slavljenika & sudionika uključen u cijenu!

Predaja fotografija u digitalnom obliku unutar 48 sati

Moguća izrada FOTO albuma (već od 299 kn)

Najpovoljnija cijena na tržištu!

FOTO paketi već od 599 kn

FOTO + VIDEO paketi već od 1399 kn

( Za točan izračun cijene molimo pošaljite upit! )

OSTALE PROSLAVE & DOGAĐAJI

Fotografija nema granica i to je razlog zbog koje našu ponudu ne ograničavamo. Smatramo kako bi svaki bitan događaj trebao ostati zapamćen. Odrađujemo uslugu foto & video produkcije bilokakvih događaja ili proslava po najpovoljnijim cijenama, dok za kvalitetu samih uredaka brinu najbolji fotografi i snimatelji u suradnji sa postprodukcijskim timom.

Brza predaja fotografija i video uredaka

Najbolji postprodukcijski tim koji brine za pravi izražaj fotografija & videa

Garantirano zadovoljstvo i kvaliteta po najpovoljnijim cijenama!

FOTO paketi već od 199 kn/sat

VIDEO paketi već od 299 kn/sat

( Za točan izračun cijene molimo pošaljite upit! )

POŠALJI UPIT

za FOTO & VIDEO usluge

Hej! :) Hvala ti na povjerenju, interesu i odabiru Nikola Zec Business grupacije usluga. Želimo ti omogućiti najbolju kvalitetu zbog čega te prije davanja ponude želimo upoznati i vidjeti gdje i kako ti možemo pomoći.

Molim da ispuniš upit sa svim podacima, a mi ćemo ti odgovoriti u roku od 1 radnog dana sa neobaveznom ponudom i prijedlogom suradnje. Hvala ti!

Hvala na upitu! Odgovoriti čemo ti u roku jednog radnog dana.

FOTO & VIDEO kontakt
bottom of page