top of page

KONCERTI & KLUBOVI

IZRADA PROMOTIVNIH FOTOGRAFIJA

 

Svojim klijentima uvijek nastojimo pružiti kvalitetnu uslugu fotografiranja za njihove potrebe. Naše osoblje zaduženo za sektor FOTO & VIDEO produkcije će Vam osigurati najbolje fotografske stručnjake koji će nakon odrađenog sessiona, fotografije doraditi u Adobe-ovim programima kako bismo Vam predali fotografije najboljeg izgleda, kvalitete i optimizirane za potrebu za koju će biti korištena . Uz uslugu fotografije, nudimo i uslugu snimanja. Fotografi su uvijek otvoreni za Vaše želje te će ih nastojati i realizirati, a u njihovom poslu će im pomoći najbolja Canon oprema  sa DIGIC obradom i CMOS 3 in 1 tehnikom koja osigurava najbolje tonoveboja, kontrast i ostale bitne stavke u fotografiji. 

Naše usluge Vam možemo prezentirati i na neobaveznom, informativnom sastanku nakon kojeg ćete dobiti ukupnu ponudu za vrstu usluge koju trebate.

Molimo da termin za fotografiranje evenata zbog organizacije najavite najkasnije 7 dana prije. Unutar 48 sati do početka događaja će odabrani fotograf doći na mjesto fotografiranja kako bi vidio prostor, provjeriti količinu svjetla i selektirati pravu opremu za uspješno izvršavanje fotografiranja. Fotografu mora biti omogućena neka vrsta zaštite i neometan ulazak u prostor.  

Vrijeme predaje obrađenih fotografija na Vašem medijskom uređaju ( USBu ) je  1-4 radna dana

(Hitni postupak: unutar 24h), a za promotivne videe 2-8 radnih dana (Hitni postupak: unutar 48h).

Uslugu fototgrafiranja vršimo sa najkvalitetnom Canon i Sony opremom, osvjetljenjem (LEDice), dronom i brojnom ostalom opremom koja je potrebna za uspješno izvršavanje fotografiranja.

Slike predajemo u veličini od 5184x2912, pa su kompatibilne i za plakate, dok promotivne videe nakon kompletne montaže uz dodane AfterEffects efekte predajemo u 4K, Full HD ili HD kvaliteti.

Besplatna obrada fotografija i video zapisa u programima za grafički dizajn (Adobe, Pro Tools...) za bolju kvalitetu i prilagođavanje fotografije mjestu objave.

PROGRAMI I OKVIRNE CIJENE

NOĆNI KLUBOVI & KONCERTI

FOTOGRAFIJE ZA WEB I SOCIAL MEDIA

Trebaš fotografije za web stranicu ili društvene mreže? Želiš privući mladu ali i stariju populaciju na event? 

Dopusti nam da kreiramo brutalne fotografije koje će svakog zainteresirati za tvoj event. Cilj nam je kroz slike prikazati atmosferu partyjanja i cijeli ugođaj koncerta te okoline, koji sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim.

 

Fotografije Vam predajemo u punoj kvaliteti, obrađene i optimizirane za društvene mreže, web stranice i ostale web servise.

Odlične fotografije, a zadovoljstvo zagarantirano!

Vrhunska oprema i kvalitetna usluga.

Paketi već od 199 kn / sat

( Za točan izračun cijene molimo pošaljite upit! )

NOĆNI KLUBOVI & KONCERTI

FOTOGRAFIJE ZA MARKETINŠKE SVRHE

 

Trebaš ogromne fotke, najviše kvalitete i optimizirane za billboarde, plakate, letke ili druge marketinške svrhe? Kreiramo vrhunske fotografije za marketinške kampanje s najboljom opremom i dodatnom obradom fotografija. Cilj nam je u objektiv uhvatiti najbolje, spontane trenutke eventa s najboljim stručnim kadrom koji će Vam garantirano odraditi fotografiranje, najbolje u svojoj profesiji.

Fotografije vrhunske kvalitete u 5184x2912 veličini.

Stručni kadar koji će se pobrinuti za najbolje fotografije Vašeg događaja.

Besplatna dodatna obrada fotografija u Adobe programima.

Vrhunska oprema i kvalitetna usluga.

Paketi već od 299 kn / sat

( Za točan izračun cijene molimo pošaljite upit! )

Pošalji upit!

NOĆNI KLUBOVI & KONCERTI

FOTO & VIDEO PROMO PAKETI

Fotografije nisu dovoljne za prikaz tako spektakularnog događaja? Želiš neki predobar aftermovie za Youtube kanal koji će ti služiti kao dodatna reklama? Imaš sreće jer uz fotografiranje nudimo i uslugu snimanja tj. izrade promotivnog videa koji će sigurno svima "zapeti za oko", a u jedinstvenosti i extremnosti će mu pomoči i dodatni efekti napravljeni u Adobe Premiere Pro i After Effects programima.

 

E, al pazi ovo... Za sve klijente koji žele fotke ali i promotivni video nudimo pakete po odličnim cijenama.

Isporuka videa unutar 2-8 radnih dana (Hitna obrada unutar 24-48 sati)

Dodatna obrada videa u Adobe After Effects & Adobe Premiere Pro

Promotivni video 4K, Full HD & HD kvalitete (25 fps)

Snimanje dronom ( opcionalno )

Paketi već od 1199 kn

( Za točan izračun cijene molimo pošaljite upit! )

POŠALJI UPIT

za FOTO & VIDEO usluge

Hej! :) Hvala ti na povjerenju, interesu i odabiru Nikola Zec Business grupacije usluga. Želimo ti omogućiti kvalitetnu uslugu zbog čega te prije davanja ponude želimo upoznati i vidjeti gdje i kako ti možemo pomoći.

Molim da ispuniš upit sa svim podacima, a mi ćemo ti odgovoriti u roku od 1 radnog dana sa neobaveznom ponudom i prijedlogom suradnje. Hvala ti!

Hvala na upitu! Odgovoriti čemo ti u roku jednog radnog dana.

FOTO & VIDEO kontakt
bottom of page