top of page

FOTOGRAFIJA

KONCERTI I KLUBOVI

 

Profesionalne fotografije na društvenim mrežama i službenom webu prikazuju ozbiljnost organizacije

 što kasnije rezultira boljom posjećenošću eventa.

Cilj nam je pratiti tijek događanja, u objektiv uhvatiti najbolje spontane trenutke te večeri i predati fotografije koje će zasigurno zaintrigirati buduće posjetitelje za dolazak na Vaš događaj.

Već od 199,99 kn / satu

FOTOGRAFIRANJE EVENATA

VJENČANJA

 

Zašto lijepi trenutci uvijek tako brzo izblijede?

Na to ne možemo utjecati ali možemo zabilježiti taj važan događaj kroz fotografije.

 

Po najpovoljnijim cijenama odrađujemo fotografiranje vjenčanja s fotografskim timom koji će kreirati fotografije kroz koje će taj poseban dan zauvijek ostati zapamćen.

Paketi već od 799,99 kn

OSTALI DOGAĐAJI

 

Nudimo usluge fotografiranja konferencija, sajmova, poslovnih objekata, priredbi i ostalih događaja prema zahtjevima organizatora..

 

Fotografije nakon završenog fotografiranja postprodukcijski tim obrađuje u Adobe programima sukladno zahtjevima klijenta.

Već od 199,99 kn / satu

APARTMANI I HOTELI

 

Imaš apartman ili hotel? Jeste li znali da će 95% korisnika radije odabrati smještaj s kvalitetnim, profesionalnim fotografijama smještaja?

Kvalitetne fotografije, a po mogućnosti i video su preduvjet za dobru prodaju smještaja zbog čega Vam nudimo najbolju uslugu i povoljne pakete

foto & video produkcije za apartmane i hotele...

Paketi već od 499,99 kn

FOTOGRAFIRANJE OBJEKATA

NEKRETNINE

 

Bitna stavka u prodaji nekretnina je dobivanje povjerenja kupca, a kroz slike ga možeš najbolje izgraditi i potencijalnom kupcu u cjelini prikazati smještaj.

 

Naši fotografi će kreirati profesionalne fotografije vanjskog i unutrašnjeg izgleda nekretnine koje možeš objaviti u HD kvaliteti na webu, oglasniku... 

Paketi već od 299,99 kn

SLIKE ZA WEB

 

Fotke proizvoda za web stranicu ti ne ispadaju dobro zbog nedostatka osvjetljenja i dobre fotografske opreme? Trebaš fotografije proizvoda za webshop ili ostale web servise? 

Prepusti taj posao profesionalcima koji će kreirati fotografije prikladne za web u vrhunskoj kvaliteti i u našem studiju.

Već od 199,99 kn / satu

MEDIA & INFLUENCER USLUGE

 

Nema te tko slikati, a tebi je nestalo fotografija za Facebook, Instagram, Snapchat i ostale društvene mreže? Influencer si, a nemaš agenta koji će te voditi kroz poslovni svijet i financije?

Imaš nas! Zajedno ćemo kreirati odlične spontane fotke za društvene mreže, pomoći ćemo ti snimiti video za Youtube, a tu su i naši agenti koji će ti pomoći iz Youtubea napraviti posao iz snova.

Ponuda na upit!

POSEBNE PONUDE!

 

Provjeri naše posebne ponude, akcije, povoljne pakete i fotografske turneje po akcijskim cijenama. 

Najbolje ponude iz NZ Business grupacije!

OSTALO

 

Treba organizirati fotoshooting modela? Trebaš poslovni portret za CV, fotografije za dokumente ili pak fotografije drugačijih specijalnosti koje ne možeš pronaći nigdje drugdje?

 

Javi nam se, a mi ćemo ti složiti ponudu koju nećeš moći odbiti.

 

Ne vjeruješ? Probaj ;)

Ponuda na upit!

“Photography is the story I fail to put into words.”
— Destin Sparks

bottom of page