top of page

 

We Help Marketing

 

 

 

TO

Happen.

USLUGE

KOMPLETNO MARKETINŠKO UPRAVLJANJE

Ne možeš imati samostalan marketinški odjel tvrtke? Nema beda! Mi smo tvoj marketinški odjel, a nudimo ti vođenje kompletnog marketinga tvrtke.

SOCIAL MEDIA

MARKETING

Kroz kvalitetan sadržaj prilagođen ciljnoj skupini, promovirane objave i ukupno vođenje društvenih mreža stvaramo potencijalne klijente.

DIGITALNI

MARKETING &

BRAND AWARENESS

Uz pomoć suvremenih tehnika i dizajn thinkinga suladno trendovima gradimo brand awareness i uvodimo Vaše proizvode u svijet trendova.

GRAFIČKI DIZAJN &

IZRADA MATERIJALA

Naši su dizajneri vodeći u rješavanju složenih izazova, a klijentima pružaju jedinstvena, posebna i nezaboravna grafička rješenja kreirana prema ciljnoj skupini kojoj su namijenjeni.

CONTENT

MARKETING

Ova se vrsta marketinga služi strateškim pristupom fokusiranim na stvaranje kvalitetnog, klijentu zanimljivog sadržaja kako bi ga nesvjesno potakli na kupnju.

INFLUENCER MARKETING

Ugovorenu imamo suradnju s više od 70 najvećih balkanskih Youtubera kako bismo Vam pružili trenutno najpopularniju vrstu promocije za mlade.

Usluge
001-Nikola Zec Logo Primary.png

marketing agency

Svojim klijentima nudimo potpunu marketinšku i PR potporu te kroz priču koja prikazuje inovativnost i posebnost tvrtke, približavamo njezine usluge ciljnim korisnicima, uzimajući u obzir tržište na kojem se poslovanje odvija. 

Vaš problem, naš je izazov!

Mi volimo izazove! Naš tim stručnjaka s područja digitalnog & klasičnog marketinga, storytellinga, dizajna i razvoja je tu da kreira marketinški plan sukladno Vašim željama i ciljevima. Naša struktura je agilna kako bi se kroz individualan pristup osiguralo pružanje kvalitetne usluge, a samim time i dobili bolji rezultati. 

Timski rad za bolje rezultate

Cilj marketinga je doprijeti do svakog potencijalnog kupca i navesti ga na kupnju, a kako svaka osoba ima drugačiji "mindset" je potrebno imati skupinu ljudi koji određenu kampanju mogu ocijeniti i nadodati svoje mišljenje na njezinu izvedbu. U tome se naša agencija razlikuje od drugih. Pridodajemo veliku važnost timskom radu zbog čega na svakom marketinškom projektu radi veći broj marketinških stručnjaka koji se nadopunjuju kako bi na kraju stvorili marketinšku kampanju koja će se pamtiti.

Usluga na svjetskoj razini

Nositelji smo Google Developers Agency Program certifikata, a svi naši zaposlenici prolaze dodatna Facebook Blueprint & Google AdWords certificiranja kako bi klijentu pružili uslugu na svjetskoj razini.

 

Poslujemo na području cijelog svijeta s podružnicom u Zagrebu i Rijeci (Hrvatska) te centralnim uredom u Kranju (Slovenija).

Nikola Zec, generalni direktor

Nikola Zec je 18-godišnji hrvatski poduzetnik, bloger i govornik. Poznat kao utemeljitelj brenda WorldFood Box  kojeg je Nikola pokrenuo u srednjoj školi i koji je u samo pola godine poslovanja postao hit među mladima po cijeloj Hrvatskoj!

"Želio bi Vam se zahvaliti na povjerenju kojeg ste nam ukazali, a truditi čemo se opravdati ga kroz poslovne uspjehe koje čemo uspješno zajedno stvarati.  Vaše povjerenje, moja je obaveza, zbog čega svaki projekt nadzirem i odobravam (prije predaje) ja osobno jer smatram da bi svaki neuspjeh marketinške kampanje bio moja odgovornost. Kako je agencija odraz mene samog, želim kvalitetu naših usluga dovesti do razine koju ne može ni jedna druga marketinška agencija osigurati svojim klijentima..Znam kako je započeti poslovanje iz nule, pa je to razlog našeg marketinškog uspjeha u radu s malim poduzećima kojima marketing još nije dovoljno razvijen ali i srednjim poduzećima koji žele poboljšati svoj marketinški status"

DSC03158 JPG.jpg

KONTAKTIRAJ NAS

i dogovori neobvezujuć, informativni sastanak.

 

T. 091 918 2120

E. nikola@nzbusiness.net

001-Nikola Zec Logo Primary.png

Ovim putem potvrđujem da sam ispunjavanjem kontakt obrasca suglasan/a da se moji osobni podaci prikupe i obrađuju isključivo u svrhu kontakta za koju su i prikupljeni. Također, potvrđujem i da sam obaviješten/a da NZ business posluje sukladno zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR) koja propisuje da dani osobni podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama bez moje daljnje privole i da će biti čuvani na siguran način sukladno zahtjevima Uredbe sve dok za tim postoji potreba ili ne postavim zahtjev za povlačenjem suglasnosti, brisanjem, ograničenjem ili ispravkom podataka.

Ne želim dati privolu!

Zahvaljujemo na upitu!

Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

bottom of page