top of page
Ice Cream with Candy

Proputuj svijet kroz okuse!

SW0585-swedish-fish-mini-tropical-99g_80
sour_patch_kids_extreme_4oz_ba_grande.pn

Oduvijek ti je bio san preputovati cijeli svijet, upoznati nove kulture i isprobati ukusnu svjetsku gastronomiju?  Želiš isprobati nove okuse koje nije moguće kupiti nigdje u Hrvatskoj?

Onda si na pravom mjestu!  WorldFood Box® ti nudi pakete s tradicionalnim grickalicama i slatkišima iz svih dijelova svijeta, a možeš ih pronaći na brojnim prodajnim mjestima naših veleprodajnih partnera! Od bogate tamne čokolade s narančinim tangy peelsima iz Grčke do zesty čipsa od rajčice iz Tajlanda, nikada ne znate što ćete dobiti u WorldFood Boxu. Sadržaj WorldFood Boxa pomno slažu gastronomski stručnjaci kako bi Vam pružili kušanje najboljih, drugačijih svjetskih proizvoda koje nije moguće kupiti na našem tržištu.

snacks-png-2.png
58718a1d7b7f6103e35c6cde.png
wonka-nerds-surf-turf.jpg

Upoznaj WorldFood Box® pakete

WorldFood Box® je brend koji na Hrvatskom tržištu posluje već dvije godine. WorldFood Box asortiman se sastoji od paketa grickalica i slatkiša iz različitih država što je našim kupcima do sada omogućilo putovanje kroz gastronomiju na brojne svjetske destinacije kao što su SAD, Japan, Švedska, Nizozemska, Kolumbija, Novi Zeland, Australiju itd.

 

Svima želimo omogućiti kušanje proizvoda koji nisu ustaljeni na našem tržištu i napraviti ih dostupne. Isto tako, trudimo se spojiti nešto jednostavno, kao što su slatki proizvodi s nečim neobičnim, što ponuda proizvoda u WorldFood Boxovima i je.  

Naša vizija je sloboda u svim segmentima društva, pa tako i kod odabira slatkiša, a trudit ćemo se ponudu dodatno obogatiti i razvijati je prema potrebama tržišta.

variety_packs.png

Mi nismo proizvod, mi smo priča

logo.png

''Unatoč brojnim kritikama hrvatskoga obrazovnog sustava među maturantima i studentima postoji mnogo iznimno zanimljivih i vrijednih poslovnih pothvata te poduzetnih i sposobnih mladih ljudi koji se odbijaju ugušiti u valu pesimizma. ''

1200px-24_sata.svg.png

''Ideja za internetsku trgovinu maturantu Nikoli Zecu rodila se nakon što je putovao u Maleziju te u Kuala Lumpuru probao sušene morske alge, koje se tamo mogu kupiti praktično na svakom kiosku. ''

hrt_logo_fb.gif

''WorldFood Box je trenutno jedan od najvećih uvoznika američke hrane na područje Balkana. Iza cijelog brenda stoji 17-godišnji Nikola Zec koji je WorldFood Box pokrenuo nakon putovanja u Kuala Lumpur ''

WFBlogo-svg.png
Konc1.png

WorldFood Box®

za fizičke osobe

Voliš putovati, isprobavati nove okuse i upoznavati nove kulture? WorldFood Box paketi su stvoreni  baš za takve mlade avanturiste kao što si ti! Sigurni smo da češ nakon jednog isprobanog WorldFood Boxa, postati stalni ljubitelj svjetskih okusa... čisto da ne ispadne da te nismo upozorili. WorldFood Box pakete možeš pronaći na brojnim lokacijama naših veleprodajnih partnera, a nakon što okusiš svijet, utiske slobodno javi putem društvenih mreža s hashtagom #volimWFB :) Što još čekaš?  Trk po svoj WorldFood Box paket i putovanje može započeti!

Pronađi najbliže prodajno mjesto WorldFood Box paketa i okusi svijet već danas!

WFBlogo-svg.png
35.png

WorldFood Box®

za veleprodajne partnere

Želite postati član gastronomskog WorldFood Box lanca i svojim kupcima pružiti putovanje po brojnim svijetskim destinacijama kroz hranu? Sadržaj WorldFood Boxa je pomno odabran od strane našeg stručnog tima koji će prema Vašim željama kreirati WorldFood Box pakete uzimajući u obzir tržište na kojem se njihova prodaja odvija. 

WorldFood Box je već nakon mjesec dana poslovanja postao hit među mladima. Pružite svojim klijentima mogućnost kušanja, do sada hrvatskom tržištu nepoznatih proizvoda već danas.

 

Nudimo i mogućnost narudžbi individualnih proizvoda, prema vašim potrebama.

Obožavaju nas i

oni najzahtjevniji!

Zahvaljujući inovativnosti i zanimljivom sadržaju su WorldFood Box paketi ubrzo nakon pokretanja postali viralni hit među influencerima. Podržavaju nas brojni hrvatski i strani Youtuberi. Među njima je i Scrille, jedan od najvećih balkanskih Youtubera koji je bio oduševljen našim International WorldFood Boxom. WorldFood Box je postao hit među mlađom populacijom u samo par mjeseci nakon pokretanja branda. Uvjerite se sami u inovativnost i posebnost naših WorldFood Box paketa već danas!

Youtuberi o WorldFood Box-u