top of page

STARTUP CONSULTING

 
IDEJE PRETVARAMO U STVARNOST

ŠTO TI NUDIMO?

Postani poduzetnik inovator danas!

Individualan pristup i iskusne mentore iz svih sektora poduzetništva

24/7 hitnu poduzetničku podršku 

Consulting na daljinu

(Skype, mail, Facebook)

Brzi startup program

(pokretanje u 30 dana)

Pravna pomoć & pomoć u administrativnim postupcima pri otvaranju tvrtke

Podršku pri izradi Crowdfunding kampanje

Korištenje foto studia i fotografske opreme

Podršku pri dobivanju financijske potpore

Marketinšku potporu & PR team koji će ti pomoći u medijskim nastupima

Povoljnije korištenje Coworking prostora naših partnera

Upoznavanje s potencijalnim

investitorima

Medijsku pokrivenost na

tržištu RH i šire

Zašto bi trebao odabrati nas?

Želiš realizirati svoju ideju i postati sam svoj gazda? Onda si na pravom mjestu jer ti nudimo najbolje mentore iz svih dijelova poduzetništva, koji će ti pomoći u ostvarenju tvojih snova i realizaciji tvog projekta. Uz potporu najvećih Hrvatskih medija ćemo proširiti tvoj startup i pridobiti prve investitore, a nama možeš prepustiti i izradu poslovnog plana, fotografija, promo videa, istraživanje tržišta i dobivanje financijske te prostorne potpore. Našu tvrtku predstavljaju brojevi koji pokazuju uspješnost našeg rada i mentoriranja uz ogroman broj uspješno realiziranih startupova.  Razlog naše uspješnosti je selekcija svih prijava i rad isključivo s projektima koji imaju potencijala za rast na svjetskom tržištu. Uz odličan marketinški, PR, prodajni i poduzetnički team ćemo ti iz ideje pomoći napraviti unosan posao. 

predstavljanje

Nikola    Zec  startup consulting programi

Osnovni programi

Ako želite kvalitetno realizirati startup koji će biti jednako pokriven u svim segmentima poduzetništva

i kroz kojeg ćete moći neometano razvijati tvrtku,

su osnovni programi pravi odabir za Vas. Edukacija koja uključuje brojne pogodnosti i consulting sa specijalistima iz područja marketinga, prodaje, PR-a, organizacije i managementa je raspodijeljena na cijelo trajanje programa.

30 days startup

30 days startup program je intenzivni i ubrzani consulting program u kojem poduzetnik uz konstantnu kontrolu i potpunu podršku našeg consulting teama pokreće startup u 30 dana. Poduzetnika kroz trajanje programa upoznajemo sa bitnim segmentima poduzetništva kao što je PR, prodaja, management i marketing koji mu pomažu i u daljnjem radu startupa. 

Crowdfunding

Želim ti dokazati da novac nikada nije problem :)

Želiš pokrenuti startup s najmanjim ulaganjem, a ne znaš kako? Mi ćemo ti pomoći! U suradnji s najboljim crowdfunding kooperantima i mentorima ćemo za tvoj projekt prikupiti iznos koji je potreban za pokretanje Upoznat čemo te s brojnim investitorima i "business angelima" koji će sigurno rado financirati tvoj projekt. Kroz program poduzetniku pomažemo u prikupljanju sredstava, izradi crowdfunding kampanje, PRu, marketingu i svim ostalim bitnim segmentima u pokretanju tvrtke i startupa. 

Media

Kroz Media program klijentu prvenstveno pomažemo pri širenju njegovog startupa u fazi inkubacije, putem medija, društvenih mreža i ostalih oblika marketinga. Klijent samostalno pokreće projekt, no mi mu pomažemo u izradi savršenog pitchiranja i medijskog intervju-a, izradi priopćenja za medije, uglavnom svega što je vezano za širenje startupa u javnost. Klijent uz pomoć naših PR coacheva vježba i razvija svoj javni govor i intervju, te dobiva napredna znanja marketinga i PRa.

Što još čekaš?

Jesmo ti dali dovoljno razloga da nam se javiš? Nismo?

 

Daj nam drugu priliku i prijavi svoj projekt kako bismo ti na informativnom razgovoru predstavili naš način rada koji je pokrenuo velik broj projekata na Hrvatskom tržištu i šire.

Prijave

Osnovni programi

Posebni programi

Dodatni programi

bottom of page