top of page

VIDEO PRODUKCIJA

01

IZRADA PROMOTIVNIH VIDEA

Budući da se društvo sve više oslanja na digitalan način oglašavanja, kao što su

web, smartphonei, tableti i društveni mediji, pozornost gledatelja postala je još bitnija, a dobivanje interesa potencijalnih klijenta za reklamu teže.

 

Istraživanja pokazuju da promotivni videi bitno povećavaju interes potencijalnog kupca za vašu djelatnost, no kupcu je potrebno pružiti videozapis koji će biti zanimljiv, a ujedno mu nesvjesno prikazivati vaš proizvod/uslugu. Za razliku od TV reklama koji su ograničeni na format od 15 ili 30 sekundi, promotivni video nema unaprijed određenu dužinu. Vaš promotivni video može trajati koliko vi želite.

 

Koristeći jasnu poruku namijenjenu određenoj demografskoj skupini, promotivni videozapis cilja publiku koja je najveći potrošač Vaših proizvoda i puno ih bolje "poziva na akciju" od klasičnih vrsti reklamiranja.

02

PRODUKCIJA - REKLAME & FILMOVI

Brzo i učinkovito zadovoljavamo sve specifične potrebe klijenta, organiziramo snimanje, odaberemo snimateljsku ekipu te pronalazimo glumce/modele posebno odabrane za vaš igrani film, TV seriju ili promotivnu kampanju. Preuzimamo sav Vaš posao kako biste se mogli usredotočiti na bitne odluke prilikom snimanja. Naši agenti su vam na usluzi za rješavanje hitnih situacija 24/7 sa stotinama talenata u bazi koji će rado uskočiti na snimanje. 

 

Nudimo i:

- Cjelovitu produkcijsku organizaciju snimanja prema Vašim zahtjevima: Pronalazak i selekcija modela, glumaca i statista, održavanje castinga...

- Pripremu glumaca & statista (make-up, kostimografija, scenaristička administracija...)


- Naš voditelj i stručni casting tim će pronaći, procijeniti i selektirati glumce & modele

za vas, a zatim upravljati svim administrativnim & financijskim poslovima vezanim za poslovne odnose s njima (ugovori, pregovori, isplata honorara i još mnogo toga).


- U suradnji s ugovornim partnerima nudimo najveću fotografsku bazu glumaca, modela i statista na području Slovenije i Hrvatske.


Naš Casting manager vodi castinge i kostimske probe u profesionalnom studiju uz pomoć najboljeg produkcijskog tima i dodatne opreme.
 

Snimanja organiziramo na području cijelog svijeta, pa nam nije problem ni otputovati i raditi s Vama na setu u inozemstvu.

03

IZRADA AFTERMOVIE VIDEA

Svaki aftermovie koji kreiramo, bez obzira na veličinu ili tematiku događaja, osmišljen je kao zanimljiva filmska slika koja prenosi svoju poruku na privlačan i povezan način, te potiče gledatelje na želju za sudjelovanju na eventu. Naš profesionalni snimateljski & produkcijski tim koristi najbolju snimateljsku opremu kako bi klijentu predali aftermovie visoke kvalitete i spreman za objavu.

Snimanje iz zraka, Full HD i 4K dronovima! (opcionalno)  

04

Influencer media - Youtube production

Javna si osoba koja se želi ispromovirati putem Youtubea, a nemaš se vremena baviti snimanjem i montažom? Tražiš snimatelja koji će dokumentirati i pretvoriti bitne trenutke tvog dana u vlog prema tvojim uputama?

Ne dopusti da ti nedostatak znanja, ljudskih resursa ili opreme stane na put pri uspjehu na Youtubeu i snimanju videa. Filmmakeri sa dugogodišnjim iskustvom, u suradnji s produkcijskim i montažerskim timom će ti pomoći kreirati videe baš za tematiku tvog kanala. Ne trebaš se brinuti o opremi jer program ukljućuje i najam
najbolje Canon snimateljske opreme koja će učiniti tvoj vlog još posebnijim. 

05

Video Curriculum Vitae

Stani na kraj dosadnim, nezanimljivim CVevima i uz našu pomoć kreiraj zabavan CV u video obliku koji će već sam po sebi pridonijeti tvojoj ozbiljnosti i prikazati tvoje "outside of box" razmišljanje. 

Naš copywriterski tim će ti pomoći izraditi kvalitetan i poslodavcu zanimljiv scenarij, a snimateljska i postprodukcijska ekipa je tu kako bi samu kvalitetu videa dovela na jednu višu razinu.

Trajanje Video CVa je od 5-10 minuta, no sve ovisi o Vašim zahtjevima. Nakon odrađenog snimanja i montaže, Video Curriculum Vitae predajemo putem Google Drive-a gdje ga možete skinuti na Vaše računalo, Hard disk ili pak uploadati na Youtube kako bi odmah bio dostupan potencijalnim poslodavcima.

Zainteresiraj poslodavca i osiguraj si do 80% veće mogućnosti zaposlenja uz pomoć Video Curriculum Vitaea po cijeni već od 699 kn

A picture is worth a thousand words... and a video is worth a million pictures
― Ankala Subbarao

bottom of page