top of page

&

WFBbanner.jpg

Putovanje

svijetom kroz

gastronomiju

Katalog proizvoda

Pogledajte katalog najboljih WorldFood Box® paketa koji su pomno složeni od strane našeg gastronomskog tima kako bi najbolje zadovoljili potrebe kupaca.

i još 0

proizvoda

d6396fce3a4adaafcd40bc3d3d6bb8ed.jpg

Prodaja individualnih proizvoda

Nudimo i mogućnost narudžbe individualnih proizvoda iz svih dijelova svijeta prema Vašim željama i zahtjevima. Više...

Drugačije = zanimljivije!

 

Istraživanje provedeno u Hrvatskoj na mladima u dobi od 15-26 godina je pokazalo da mladi vole isprobavati nove, drugačije proizvode koji još nisu ustaljeni na hrvatskom tržištu. To je bio jedan od razloga pokretanja branda WorldFood Box koji svojim klijentima nudi putovanje svijetom kroz najbolje svjetske tradicionalne okuse. 

Zbog poboljšanja naše usluge smo se u 11. mjesecu odlučili za prodaju putem veleprodajnih partnera kojima nudimo individualnu pomoć pri kreiranju sadržaja njihovog autentičnog WorldFood Boxa kojeg neće biti moguće dobiti nigdje drugdje. U više od dvije godine svog postojanja, WorldFood Box je ušao u brojne domove, a svojom vrhunskom i kontinuiranom kvalitetom koju potvrđuju brojne nagrade i priznanja, ujedno je postao i viralni hit među influencerima. Kao neprikosnoveni lider na tržištu, iza sebe je ostavio brojne domaće brendove slatkiša i grickalica.

Svojim veleprodajnim partnerima uz WorldFood Box pakete omogućavamo i naručivanje individualnih proizvoda prema njihovim potrebama (za zabave, poslovne poklone itd.)

Potrošači potvrdili - WorldFood Box je najinovativniji brand u Hrvatskoj!

20141001-fritofamily.png

KONTAKT - veleprodaja

WorldFood Box Hrvatska

 

Email: info@toppopshop.eu

Telefon: 095/535-048

Radno vrijeme:

Svakim radnim danom od 10 do 16 sati

Anchor 1
bottom of page