top of page

Pomažemo Vam na putu prema uspjehu!

 

Najpopularniji i jedinstven projekt  Nikola    Zec  business-a.

Što su NZ Special analize

Imaš webshop i odlične cijene, no lošu prodaju? Stranici vjerojatno nedostaje neki dio marketinškog ili prodajnog segmenta, no ne brini! Naši stručnjaci će ti  na jednostavan način, putem izvješća objasniti na čemu još trebaš poraditi kako bi tvoja stranica imala bolju prodaju i posjećenost.

NZ Special  analize su izvješća s prijedlozima za poboljšanje poslovanja webshopa ili tvrtke u više aspekata poduzetništva ( web, social media & marketing ). 

Tko radi analize?

Na analizama radi skupina kvalificiranih stručnjaka iz područja poduzetništva, marketinga, prodaje, grafičkog dizajna, 

psihologije i još brojnih drugih BIZ sektora. 

Svakodnevno se prilagođavamo novim trendovima i potrebama tržišta zbog čega naš tim svakodnevno raste i odlazi na dodatne kvalifikacije gdje stječu znanja i suvremene tehnike koje svakodnevno primjenjuju u analizama

 Dokazano učinkovit!

Uz pomoć vlastitog RiskAnalyser® programa s naprednim algoritmom, na osnovu trenutnih podataka tvrtke (statistike) izračunavamo okviran, očekivan postotak povećanja prodaje ili posjećenosti nakon realizacije prijedloga navedenih u izvješću.

Prema internom istraživanju je 74% naših korisnika uz našu pomoć potpuno realiziralo prijedloge navedene u izvješću, a 86% od njih je u roku od 2-3 mjeseci osjetilo veliko povećanje prodaje i posjeta stranice tj. društvenih mreža.

Više...

Zašto NZ Special analize?

Racionalna odluka

Zašto plaćati skupe marketinške agencije kada većinu stvari uz našu pomoć možete napraviti sami? Naši marketinški, prodajni, dizajnerski timovi su tu za sva pitanja ili nedoumice vezane za izvješće 24/7.  Želimo Vam pomoći u poboljšanju poslovanja zbog čega je u cijenu naših programa uključen sat vremena consultinga s prodajnim savjetnikom koji će Vam pomoći u realizaciji prijedloga navedenih u izvješću.

 

Cijena jedne analize je ravna cijeni jednog sata rada marketinške agencije na Vašim društvenim mrežama, stoga požurite po analizu svoje tvrtke i uštedite tisuće kuna već danas!

Pogled na poslovanje

Svako analiziranje se vrši u više segmenata i u suradnji sa specijalistima iz više područja poduzetništva. U poduzetništvu nema "crno i bijelo". Poslovanje se sastoji od više dijelova i ako jedan od njih nedostaje, to se odražava na prodaji. 

PRIMJER: U webshop segmentu je bitan marketing, elementi koji kupca potiču na kupnju, dizajn, tekst, psihologija prodaje, inovativnost, kreativnost i još bezbroj stvari koje naša analiza sadrži... 

 

Naš je cilj analizirati svaki od njih te Vam kroz dodatne materijale pružiti dodatnu potporu u rješavanju problema i poboljšanju poslovanja. 

Najefektivniji sistem

Prva smo poduzetnička agencija u Hrvatskoj s vlastitim

RiskAnalyser® programom koji uz pomoć umjetne inteligencije i naprednog algoritma na osnovu trenutnih podataka tvrtke ( sa interneta i predane u obrascu ) izračunava okviran, očekivan postotak povećanja koeficijenta posjetitelja/prodaje (za webshop analize), reacha/engagementa (za social media analize) ili

brand awarenessa/prodaje (za marketing analize) nakon realizacije prijedloga navedenih u izvješću.

 

Naš cilj je klijentu pružati kvalitetnu uslugu uz pomoć svjetski priznatih tehnika koje do sada nisu bile dostupne u Hrvatskoj.  Uvjeri se u njihovu točnost već danas!

 

Imaš webshop sa odličnim cijenama, inovativnom ponudom, no prodaja je loša? Nema problema! Analizirat čemo tvoju stranicu i ukazati ti na sve greške koje su bitne u web prodaji. Na situaciju gledamo kroz širok okvir, zbog čega u analizama sudjeluju stručnjaci iz brojnih dijelova poduzetništva.

Paket webshop analize ukljućuje:

Tim specijalista za internet prodaju

Naš tim za analiziranje internet trgovina se sastoji od stručnjaka za marketing, grafičkog dizajna, psihologiju, copywriting i prodaju. Svaki stručnjak odgovara za svoj segment analize (u kojem je stručan), a na kraju svi donose zajednički zaključak i predlože poboljšanja koja bi trebala biti realizirana.

Izvješće na 5-7 stranica, A4 formata

Rezultati analize se predaju u obliku izvješća na 5-7 stranica u roku od 3-6 radnih dana na mail koji je naveden u prijavi.

Prodajni consulting u trajanju od 1h (individualno)

Kako bismo Vam pomogli pri izvršavanju prijedloga navedenih u izvješću, smo odlučili u cijenu ukljućiti i jedan sat prodajnog savjetovanja sa jednim od naših prodajnih stručnjaka. Termin consultinga čete dobiti na mail kod primitka analize na mail.

Korištenje RiskAnalyser® programa

Materijali i gradiva za pomoć pri realizaciji izvješća

24/7 satna sales & marketing podrška 

za samo

599 kn

Manja poduzeća često zbog nedostataka sredstava ne posvećuju toliku pažnju marketingu. Marketinške agencije su skupe, a izrada marketinškog plana nije racionalna i ne ukazuje vam na koji način možete riješiti problem. Naš tim to želi promijeniti! Za mareting su ulaganja minimalna kada se u obzir uzima povečanje prodaje, a kako bi on bio efektivan Vam nudimo naše analize u kojima čete pronaći sve potrebno za promociju tvrtke kroz PR, medije, društvene mreže i druge načine marketinga sa minimalnim ulaganjam i maksimalnom efektivnošću.

Paket marketing analize ukljućuje:

Tim specijalista za klasični i digitalni marketing

Naš tim za marketinško analiziranje se sastoji od stručnjaka za društvene mreže, copywriting, psihologiju, statistiku, PR, marketing (digitalni & klasični) i prodaju. Svaki stručnjak odgovara za svoj segment analize (u kojem je stručan), a na kraju svi donose zajednički zaključak i predlože poboljšanja koja bi trebala biti realizirana.

Izvješće na 7-10 stranica, A4 formata

Rezultati analize se predaju u obliku izvješća na 7-10 stranica u roku od 4-10 radnih dana na mail koji je naveden u prijavi.

Marketinški consulting u trajanju od 1,5 h (individualno)

Kako bismo Vam pomogli pri izvršavanju prijedloga navedenih u izvješću, smo odlučili u cijenu ukljućiti sat i pol marketinškog savjetovanja sa jednim od naših marketing stručnjaka. Termin consultinga čete dobiti na mail kod primitka analize na mail.

Korištenje RiskAnalyser® programa

Materijali i gradiva za pomoć pri realizaciji izvješća

24/7 satna sales & marketing podrška

za samo

999 kn

Društvene mreže su postale jedna od glavnih načina marketinga ovih dana, no rezultati dolaze samo kada je društvene mreže zadovoljavaju određene protokole. Ne bacajte više novce na neefektivne promocije, radije dođite do potencijalnih kupaca s kvalitetnim objavama i urednim društvenim mrežama.

Paket social media analize ukljućuje:

Tim specijalista za copywriting & social media marketing

Naš tim za analiziranje internet trgovina se sastoji od stručnjaka za marketing, grafičkog dizajna, psihologiju, copywriting i prodaju. Svaki stručnjak odgovara za svoj segment analize (u kojem je stručan), a na kraju svi donose zajednički zaključak i predlože poboljšanja koja bi trebala biti realizirana.

Izvješće na 3-5 stranica, A4 formata

Rezultati analize se predaju u obliku izvješća na 5-7 stranica u roku od 2-5 radnih dana na mail koji je naveden u prijavi.

Social Media content consulting u trajanju od 1h (grupni)

Kako bismo Vam pomogli pri izvršavanju prijedloga navedenih u izvješću, smo odlučili u cijenu ukljućiti i jedan sat grupnog social media content savjetovanja s jednim od stručnjaka. Consulting se vrši u grupi sa maksimalno 3 polaznika. Termin consultinga čete dobiti na mail kod primitka analize na mail.

Korištenje RiskAnalyser® programa

Materijali i gradiva za pomoć pri realizaciji izvješća

24/7 satna sales & marketing podrška

za samo

499 kn

Sadržaj analize

Kroz analize se želimo dotaknuti svih tema koje imaju utjecaj na poslovanje tvrtke, a njihov točan sadržaj možete vidjeti na sljedećim linkovima:

Pogledaj sadržaj  Marketing analize 

Pogledaj sadržaj  Webshop analize 

Pogledaj sadržaj  Social media analize 

 

Untitled-1_edited.jpg
bottom of page